Paina tästä, jos sinulla on ongelmia viestin lukemista.

Hynttyyt yhteen Äänekoskella


Metsä Fibren jättimäisellä biotuotetehtaan työmaalla käy kuhina. Satojen ammattilaisten joukko rakentaa maailman ensimmäistä uuden sukupolven biotuotetehdasta. Vuokratyöpalvelu Parantainen Oy ja Sihti urakoivat Äänekoskella nyt yksissä tuumin.
 
Äänekoskella tunnettu henkilöstöpalveluyritys Parantainen ja Sihti löivät hynttyynsä yhteen joitain kuukausia sitten. Tavoitteena on tarjota modernin biotuotetehtaan rakennus- ja asennusvaiheeseen osaavaa väkeä ja joustavaa palvelua.  Lue lisää »

Sihtaa unelmaduunisi ja osallistu vuoden mielenkiintoisimpaan rekrytointikilpailuun


Mitä sinä olisit valmis tekemään saadaksesi unelmiesi työpaikan? Hyppäämään benji-hypyn, eksyttämään itsesi metsään, kohtaamaan ja voittamaan omat pelkosi? Oletko valmis laittamaan itsesi likoon, heittäytymään ja näyttämään osaamisesi koko Suomelle julkisessa ja elämyksellisessä rekrytointikilpailussa, jossa vain taivas on rajana? Unohda pölyttyneet CV:t, kankeat ryhmäkuulustelut ja piinaavat yksilöhaastattelut. Lähde mukaan matkalle haastamaan itsesi, verkostoitumaan ja vakuuttamaan halutuimmat työnantajat kyvyistäsi.
 
Voiko rekrytointiprosessi olla muuta kuin työhakemusten täyttämistä, CV:n viilaamista, haastattelukierroksia ja testejä? Me Sihdillä uskomme, että voi.  Lue lisää »

Naiset järjestyksen takana


Sihdissä pyöritetään kuukausittain valtava määrä erilaista toimistotyötä: palkkoja, raportteja, viranomaisilmoituksia, ostoa, henkilötietojen päivittämistä… Nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja huimassa kasvussa paketin pysyminen kasassa ei ole itsestäänselvyys. Mutta ammattilaiset sen hanskaavat.
 
Toimistopäällikkö Riikka Mansnérus on ehtinyt nähdä Sihdin vauhdikkaan kasvupyrähdyksen seitsemän talossa ahkeroimansa vuoden aikana. Työtehtävätkin ovat ehtineet matkan varrella muuttua.  Lue lisää »

Sihdin joukkueessa uusia pelaajia


Sihdin menestystiimi on jälleen vahvistunut uusin jäsenin. Tutustu heihin tässä ja toimistolla!
 
Sihdin Hämeenlinnan konttorissa on toukokuun puolivälissä aloittanut henkilöstöneuvottelijana Heidi Metsäterä. Heidi on opiskellut henkilöstöhallintoa ammattikorkeakoulussa ja kartuttanut opintojensa jälkeen työkokemusta muun muassa pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteisessä henkilöstöpalveluyhtiö Seure Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.   Lue lisää »

Palvelumallit joustavat asiakkaan mukaan


Ohjelmistoyrityksiin ei ole helppo löytää timantinkovaa ja spesifiä osaamista. Rekryprosessit venyvät usein ja lopputulos on vähintäänkin riskialtis. IDT Messaging (IDTM) ja Sihti IT Oy lähtivät kokeilemaan uudenlaista yhteistyömallia, joka on nyt jo muutaman kuukauden jälkeen osoittanut tehonsa.   Lue lisää »

 
 
Osoitelähde: Sihdin asiakas- ja markkinointirekisteri. Mikäli haluat poistua postituslistaltamme klikkaa tästä.