Paina tästä, jos sinulla on ongelmia viestin lukemista.
 
Rekrytointipalvelu Sihti on menestyvä henkilöstöpalvelualan kasvuyritys! Tavoitteenamme on olla toimialan ykkösketjussa, jossa kilpailuetumme perustuu toimialaosaamiseen, oikeisiin kumppanuuksiin sekä palveluasenteeseen. Muokkaamme koko toimialaa asiakasyritysten liiketoimintaa paremmin tukevaksi. Nyt palvelumme kattavat myös Suunta-palvelut.

Käytännölliset ratkaisut johtamiseen ja liiketoimintaan

Päivittäisen yritystoiminnan ja organisaation johtamisessa on aina haasteita. Miten tämäkin asia nyt pitäisi ratkaista? Kuka homman ottaisi hoitaakseen? Onko nyt oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä ja voisikohan tämän asian tehdä jotenkin järkevämmin? Osataanko me oikeasti tehdä tämä itse? Puhumattakaan pitemmän tähtäimen johtamisesta ja rakenteista. Usein toiminnan johtamisesta puuttuu ”Suunta”, vaikka hyvää tahtoa löytyisikin – selvitään vain ongelmasta ongelmaan ja improvisoidaan ratkaisuja. Tässäkin tilanteessa Sihdin toiminta-ajatus ”Kun haluat osua, ota Sihti!” toimii, ja vieläpä tarkennettuna: ”Kun haluat menestyä, ota Suunta!”. Lue lisää Suunta-palvelustamme.

Asiakastyytyväisyyskysely tulokset

Loppuvuodesta lähetimme asiakasyrityksillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Vastausprosentti oli hienot 71% ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä meidän palveluihimme ... Lue lisää »

Työnantaja, mitä rekrytointiprosessi kertoo yrityksestäsi?

Hakijakokemus tiedostetaan yhä tärkeämmäksi osaksi rekrytointiprosessia. Sitä se toden totta onkin. Hakijakokemus on ... Lue lisää »

Haluatko kouluttautua HUIPPUMYYJÄKSI?

Meillä alkaa uusi rekrytointikoulutus 20.4.2015. Etsimme aktiivisia ja innostuneita henkilöitä myyntitehtäviin. Myytävät artikkelit ovat eri toimialueilta ja eri yrityksistä, mikä .... Lue lisää »

4 vinkkiä työnhakuun

Rekrytoinnin ammattilainen näkee päivittäisessä työssään suuria määriä CV:itä, Linkedin-profiileja ja hakemuksia. Työnhaku itsessään on oikeastaan paljon muutakin kuin näitä ... Lue lisää »

Tällä pyörällä ajettiin viikossa Helsingistä Pariisiin syöpälasten hyväksi!

Hyvän asian edestä pyöräillyt Petri Uitus lahjoitti pyöränsä Sihdille ja samalla haastoi sihtiläiset ensi kesän Pirkan pyöräilyyn. Tempaus ...  Lue lisää »

Sihdissä tapahtuu!

Nettisivumme uudistuvat vastaamaan uutta organisaatiotamme: keskitymme erityisesti IT-, rakennus, talous-, teollisuus- ja kaivostoimialoihin. Toimimme toki muillakin toimialoilla joihin osaamisemme riittää. Erikoistumisemme ideana on se, että pystymme täyttämään ... Lue lisää »

Sihdillä jo nyt yli 100 kesätyöpaikkaa tarjolla nuorille!

Sihdille vuoden 2015 teema on nuoret ja työllisyys. Sihti on haastanut asiakasyrityksensä tarjoamaan nuorille kesätöitä ja onnistunut tammikuun loppuun mennessä vahvistamaan Pirkanmaan alueelta jo yli 100 kesätyöpaikkaa. Pirkanmaan lisäksi Sihti ulottaa kampanjansa jokaiselle toimipaikkakunnalleen sekä haastaa kaikki Suomen yritykset ja yksityishenkilöt kampanjaan mukaan! Lue lisää »

 
 
Mikäli haluat poistua postituslistaltamme klikkaa tästä.