Paina tästä, jos sinulla on ongelmia viestin lukemista.
 

Hyvä sihti kuuluu myös lentopalloon kumppanuus VaLePan kanssa jatkuu

Halu pelata huipulla yhdistää Sihtiä ja hurjassa vedossa olevaa lentopallojoukkuetta VaLePaa. Sihti jatkaa VaLePan pääyhteistyökumppanina kaudella 2015 - 2016.
 
Sastamalalaisen Vammalan Lentopallon VaLePan ja rekrytointipalvelu Sihdin kumppanuus perustuu molemminpuoliseen oppimiseen.
 
 "Me saamme olla oppimassa millaista on asiakkaan palveleminen VaLePassa, joka pelaa oman lajinsa huipulla. Puolestamme voimme olla mukana sparraamassa VaLePaa kohti eurooppaliigaa ja pohtimassa urheilun ja bisneksen suhdetta - toimia ikään kuin heidän palloseinänään, kuvaa Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala yhteistyötä.
Lue lisää »


Nyt puhutaan sihtiä myös savolaisittain!

22.10.2015
Myös Kuopiossa sihdataan nyt täysosumia. Rekrytointipalvelu Sihdin uusi toimisto sai vetäjäkseen miehen, joka taitaa savon kielen ja kulttuurin. Lue lisää »

Sihdin hallituksen Olli Latola haluaa Sihdin uudistavan koko alaa

22.10.2015
Pitkän uran pankki- ja vakuutusalalla tehnyt Olli Latola liittyi Sihdin asiantuntijahallitukseen keväällä. Hän tuo Sihtiin osaamistaan ... Lue lisää »

Pääkaupunkiseudun rakentaminen jatkaa kasvuaan - Sihdille lisää lihaksia Helsinkiin

22.10.2015
Isojen infrahankkeiden imussa kasvava rakentaminen tarvitsee Helsingin seudulla koko ajan lisää hyviä tekijöitä. Sihdin uusi myyjä tuntee niin rekrytointi- kuin rakennusalankin. Lue lisää »

Usko kovaan työhön siivittää Sihdin kasvua

22.10.2015
Sihdin matka jatkuu ja tarinaan kirjoitetaan uusia lukuja. Töitä tehdään asiakkaiden palvelemiseksi, hyvässä hengessä ja ammattimaisesti. Tulokset puhuvat puolestaan. 30 prosentin kasvu liikevaihdossa, uusia maantieteellisiä aluevaltauksia, uusia palveluita. Lue lisää »

Osoitelähde: Rekrytointipalvelu Sihdin asiakas- ja markkinointirekisteri. 
 
Mikäli haluat poistua postituslistaltamme klikkaa tästä.