Paina tästä, jos sinulla on ongelmia viestin lukemista.

Jyväskylässä jokainen tsäänssi on mahdollisuus

Sihti on ottanut jälleen askeleen eteenpäin – tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen. Jyväskylän talousalueen asiakkuuksia luotsaavat Mika ja Santeri Salminen, jotka ovat jo entuudestaan tuttuja monelle jyväskyläläiselle toimijalle.

Jyväskylässä on Salmisten mukaan mittavaa potentiaalia erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla, eikä ole sattumaa, että niiltä aloilta Mikan ja Santerinkin henkilöstöpalvelualan kokemus on ammennettu. Lisäksi Keski-Suomen sihtiläisillä on käytettävissä konsernin laaja valtakunnallinen osaaminen esimerkiksi talouden, IT:n ja kaivostoiminnan aloilla.  Lue lisää »

Turkuun täysosumia!

Turkulaisilla on erityisen hyvä syy hymyillä, sillä Sihti on laajentunut myös Aurajoen rannoille! Turkulaiset yritykset ja työnhakijat voivat nyt löytää toisensa entistä helpommin Sihdin asiantuntijoiden avustuksella.

Varsinais-Suomessa Sihdin vahva toimialaosaaminen pääsee oikeuksiinsa, sillä alueella on paljon teollisia toimijoita, high-teciä, bio- ja kemianteollisuutta, sekä IT:tä. ”Asiakkaiden toimialojen tunteminen takaa täysosumien löytymisen niin työnantajalle kuin työnhakijallekin”, toteaa Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala.   Lue lisää »

Sihti pitää lupaukset, painottaa uusi liiketoimintajohtaja

Sihti on ottanut jälleen askeleen eteenpäin – tarkemmin sanottuna Sihti sai vahvistusta tiimiinsä tammikuussa, kun Marko Lintunen aloitti liiketoimintajohtajana Helsingin toimipisteessä. Etelä-Suomen alueesta vastaavalla Lintusella on selvä näkemys siitä, mihin nyt sihdataan:

”Sihti on kasvanut voimakkaasti ja kehitys jatkuu. Tavoitteemme on olla henkilöstöpalvelualalla paras kumppani Suomessa. Meiltä asiakkaat saavat parhaat asiantuntijat avukseen. Sihdillä on monipuolista osaamista ja palveluhaluista väkeä, jolle on tärkeää pitää kiinni lupauksista.”
Lue lisää »

Teknikumille parhaat kesätyöntekijät

Hyvien kesätyöntekijöiden etsiminen ja löytäminen on kuitenkin haastavaa ja erityisesti aikaa vievää työtä. Kun tarvitaan helpompaa ja kustannustehokkaampaa ratkaisua raastavalle kesätyöhaulle, Sihti on oikea osoite. Teknikumissa se tiedetään jo kahden vuoden kokemuksella.
Lue lisää »

 
 
Osoitelähde: Rekrytointipalvelu Sihdin asiakas- ja markkinointirekisteri. 
 
Mikäli haluat poistua postituslistaltamme klikkaa tästä.